Velkommen til min blog. Den er lidt noget rod, men når man lærer den at kende lidt finder man at den er rigtig fin. Den handler om lidt af hvert. Strudseæggeblomme på tartar og zebrabøf. Eventyr og rejser. Eksotisk frugt og mad fra haven. Og den er totalt meget fra jord til bord agtig med hønsehus og kødkaniner.Håber du har lyst til at gå på opdagelse i dette fine univers og efterlad gerne en kommentar. God fornøjelse:-)
Langtidsstegt lammekølle
Langtids stegt lammekølle:
lammekøllen lægges i fad oven på kartofler,løg,gulerødder og hvad man ellers lige har af egnede rodfrugter og grønt.
Lammet skæres med en skarp kniv og smøres ind i knust hvidløg, frisk rosmarin og mynte.
Der tilsættes lidt æbleeddike/cider eller lign. lidt øl evt. ale, og lidt vand.
Steges i ovn ved 100 grader i 10 timer.
kødet bliver utroligt mørt og lækkert af langtids stegningen og man kan skære det med en ske.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar