Kebabfrikadeller

Frikadeller på pind eller svinekødskebab ingen af delene lyder helt rigtigt men det smager rigtigt godt og ungerne elsker det.


Det skal du bruge:
400g magert svinekød
1æg
En lille Håndfuld rasp
1tsk koriander
1tsk Spidskommen
1tsk Gurkemeje 
2 fed hvidløg knuste
En slat Mælk eller yoghurt 
Salt og peber
Bambusspyd
Lavkantet grilpande
Smør til stegning


Sådan gør du:
Rør en fars af ovennævnte.
Læg et stykke bagepapir på køkken bordet og placer et stykke af farsen ca. på størrelse med en frikadelle derpå.
Med en dejskraber eller lignende formes farsen til en aflang firkant og spydet sættes i.
Løft nu forsigtigt spydet over på en fryse pose og lav det næste .
Fryseposen gør det nemt at flytte rundt på spyddene.
Spyddene steges i ca. 3 min på hver side.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar