Velkommen til min blog. Den er lidt noget rod, men når man lærer den at kende lidt finder man at den er rigtig fin. Den handler om lidt af hvert. Strudseæggeblomme på tartar og zebrabøf. Eventyr og rejser. Eksotisk frugt og mad fra haven. Og den er totalt meget fra jord til bord agtig med hønsehus og kødkaniner.Håber du har lyst til at gå på opdagelse i dette fine univers og efterlad gerne en kommentar. God fornøjelse:-)
Levende hummer
Sæt en stor gryde vand i kog. Der skal være så meget vand at det kan holde sig i kog når hummeren kommes i.
Kom hummeren i det kogende vand med hovedet først.
Lad koge i 8-10 min (hummer på 500g.), lad køle lidt af. Derefter kan hummeren pilles som en reje, eller skæres over på langs.
Kødet i klørene tages ud ved at banke/brække dem åbne med hvad man lige har til formålet, evt. en hammer.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar