Opskrift på strudseægsomelet


1 strudseæg
1dl Mælk eller fløde
Salt og peber
Smør til stegning

Pisk strudseægget sammen
Tilsæt mælk eller fløde, salt og peber og pisk det hele sammen til en jævn gul masse.

Brun smør på en pande tilsæt strudseæggemassen.
Steg ved svag varme til den er fast og vend. Evt med hjælp fra en tallerken eller grydelåg.

Steg et par minutter på demandeur side.
Man kan evt. Tilsætte svampe, ost, tomater mm til æggemassen.


Læs mere om strudseæg og struds på nedenstående links

http://www.susannes-gaardbutik.dk/http://kolonihavelivet.blogspot.dk/2013/10/strudseg.htmlhttp://kolonihavelivet.blogspot.dk/2015/10/strudseg-til-dekoration-udpustning-af.html
http://kolonihavelivet.blogspot.dk/2015/10/opskrift-pa-spejlg-af-strudseg.htmlhttp://kolonihavelivet.blogspot.dk/2015/10/kmpe-tartar-mad-med-strudseggeblomme.htmlhttp://kolonihavelivet.blogspot.dk/2015/10/hardkogt-strudseg.html
https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=2930267238956024336#editor/target=post;postID=5351181809316851552;onPublishedMenu=posts;onClosedMenu=posts;postNum=5;src=postnamehttp://kolonihavelivet.blogspot.dk/2015/10/opskrift-pa-strudseggesalat.htmlhttp://kolonihavelivet.blogspot.dk/2015/10/fakta-om-strudseg.htmlhttp://kolonihavelivet.blogspot.dk/2015/10/opskrift-pa-bldkogt-strudseg.htmlhttp://kolonihavelivet.blogspot.com/2015/10/opskrift-pa-strudsegsomelet.html


Ingen kommentarer:

Send en kommentar