Paris

Paris...
Der er mange dejlige storbyer i verden, med hver deres særpræg og udbud af dejlig mad, arkitektur, kunst mm.
Når det kommer til at sidde på en fortovscafe, på en forårsdag, og kigge på mennesker, så er der bare ikke nogen, der kan måle sig med Paris.
Paris er bare Paris 
Mangfoldig, imødekommende, charmerende, arrogant, larmende, storslået og har været det altsammen langt længere end de fleste.
Man kan godt blive træt af Paris og dens lidt kliché agtige omdømme og søge mod nyere tillokkende byer som Berlin, hvor øst og vest smelter sammen og nye spændende ting knitrer i luften. Man kan nyde Gaudí og slentre på Ramblaen i Barcelona eller ryge en joint på en charmerende husbåd i Amsterdam. Se Klimt og Schiele i Wien og spise apfelstrudel i ordnede omgivelser i Wien, eller søbe i nostalgisk eufori i Prag og mærke historiens vingesus, mens man kigger op på slottet, fra broen og tænker på kafkas processen. Eller glæde sig over gamle bydele i Krakow, nyde den engelske hovedstad, mens man indtager sin bacon og æg til morgenmad.Henføres til imperiets storhedstid mens man drikker the kører tog og spiser utroligt dejligt indisk mad.Intet kan dog måle sig med Paris når det kommer til stykket og det bliver man mindet om hver gang man kommer tilbage.. For det gør man, sådan er det bare.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar