Specier er en af de 21 kager, som er opfundet i Danmark. Det er en juleklassiker i min familie og smelter på tungen, til man får ondt i maven. Det er en uhyre nem småkage at lave og der skal ikke købes særligt mange ting ind. Dejen kan laves på forhånd og holde sig fint i køleskabet. Det er en super kage at bage sammen med børn og dejen smager vidunderligt.
Opskrift på specier:
500g mel
150g flormelis
400g smør
Æltes sammen og rulles til en pølse. Stilles på køl og skæres ud i 0,5cm skiver.
Bages ved 200grader i 5-7 minutter.
Velkommen til min blog. Den er lidt noget rod, men når man lærer den at kende lidt finder man at den er rigtig fin. Den handler om lidt af hvert. Strudseæggeblomme på tartar og zebrabøf. Eventyr og rejser. Eksotisk frugt og mad fra haven. Og den er totalt meget fra jord til bord agtig med hønsehus og kødkaniner.Håber du har lyst til at gå på opdagelse i dette fine univers og efterlad gerne en kommentar. God fornøjelse:-)
De ser gode ud dine kager, vi vil bage dem i weekenden :-)
SvarSletGlædelig juletid og velkommen forbi "En verden af kunst" blog.
Maria & Tina
Hej Maria og Tina,
SletRigtig god fornøjelse:-)
Håber de bliver gode og at i kan lide dem.
Glædelig jul og godt nytår
Mvh
Henrik
Og sikke en fin blog i har
SvarSlet